Erilaisia tutustumisbingoja

Sivulta löydät erilaisia tutustumisbingoja. Tulosta sopivan kokoinen bingoruudukko osallistujamäärän ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Ruudukoita, joissa on 3×3 tai 4×4 ruutua, on kaksi tai useampia. Tällöin osallistujille voi jakaa erilaisia ruudukoita.

Jokainen saa oman ruudukon ja kulkee juttelemassa sen aiheista toisten kanssa. Keskustelukumppani saa valita ruudukosta itseensä sopivan kuvauksen tai itseään kiinnostavan aiheen. Keskusteluhetken jälkeen kumppanin nimi kirjoitetaan ruutuun. Sen jälkeen kumppani valitsee aiheen toisen ruudukosta. 

Jos ruutuja on vähemmän kuin osallistujia, kerätään ruudukkoon mahdollisimman monen osallistujan nimi yhden kerran. Jos ruutuja on enemmän kuin osallistujia, osa osallistujista voi kirjoittaa nimensä kahteen ruutuun. 

Kun ruudukot ovat täyttyneet nimillä, ohjaaja voi luetella osallistujien nimiä sattumanvaraisessa järjestyksessä. Se, jonka ruudukossa muodostuu ensimmäisenä suora, huutaa “Bingo!”

Lataa ja tulosta Tutustutaan!-bingo

Lataa ja tulosta Keskustellaan!-bingo

Bingo kaikenikäisille


Vinkkejä

Keskustelevampi vaihtoehto on se, että jokainen kertoo vuorollaan koko ryhmälle sekä nimensä että haluamansa keskusteluissa esiin nousseet asiat.

Yhden bingoruudukon voi jakaa myös jokaiseen kahvipöytään tai pienryhmään herättämään keskustelua.

5×5 -ruudukkoa voi käyttää myös niin, että jokainen valitsee omasta ruudukostaan viiden suoran, jonka aiheista keskustelee toisten kanssa.