Kesäiset kysymykset

Kesäiset kysymykset kuljettavat keskustelun kesään ja herättelevät muistoja, auttavat sanoittamaan toiveita tai ilmaisemaan mielipiteitä. 

Korttien avulla voi suunnitella kesäkauden toimintaa. Ajatusten jakamisen jälkeen ryhmän toiminnasta tai yhteisestä arjesta voi tehdä osallistujien tai asukkaiden toiveiden mukaisen ja heidän omia perinteitään kunnioittavan.

Käyttäjien toivomat helpommat keskustelukortit ovat nyt saatavilla! Kaikkein helpointa on vastata kysymyksiin, joissa on valmiita vaihtoehtoja. Vaativammat kortit löytyvät myös ruotsiksi ja kaksikielisenä.


Kesäkysymykset vastausvaihtoehdoilla

Tarvitsetko helpot kesäkysymykset aikuisille, joilta juttu ei luista sujuvasti tai sanat eivät muistu mieleen? Kokeile kortteja, joissa on valmiit vastausvaihtoehdot!

Kesäkysymykset: Mitä maistelet kasvimaalla mieluiten?


Helpot kesäkysymykset

Nämä kesäkysymykset ovat vaativampia kuin monivalintakysymykset, mutta aiheet ovat melko helppoja.

Esimerkkejä kysymyksistä

  • Mitä yrttiä käytät eniten?
  • Missä lämpötilassa sinä voit hyvin?
  • Mitä matkakohdetta suosittelet?

Kesäiset kysymykset – Sommarfrågor

Kesäiset kysymyskortit sisältävät täydennettäviä lauseita ja osa niistä on varsin vaikeita. Kortit löytyvät erikseen suomeksi ja ruotsiksi sekä kaksikielisenä.

Esimerkkejä lauseista

  • Kesätorilta minä ostan mieluiten…
  • Minusta varma kesän merkki on…
  • Minulle tärkeä juhannusperinne on…

Kaipaatko lisää kesäistä tekemistä? Kokeile, mitä muuta KESÄ-aihepiiristä löytyy!

Hakusanat: kysymyskortit, keskustelukortit ryhmätoimintaan, kesäinen muistelu, kysymyksiä ryhmille, virikemateriaalia, kesäkysymykset, kesäisiä kysymyksiä, kesän suunnittelu, puheterapia, monivalintakysymyksiä, helppoja kysymyksiä, viriketoiminta, muistelukysymykset, afasiaryhmät