Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste ja samalla tietosuojaseloste. Käyttämällä näitä RyhmäRengin verkkosivuja hyväksyt samalla myös sivustolle määrätyt ehdot ja säännöt.

REKISTERINPITÄJÄ

Nimi: Kirsi Alastalo, RyhmäRengin emäntä

Postiosoite: Adolf Lindforsin tie 3a40, 00400 Helsinki

Sähköposti: emanta(a)ryhmarenki.fi

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ / TIETOSUOJAVASTAAVA

Rekisteriasioista vastaava henkilö: Kirsi Alastalo

REKISTERIN NIMI

RyhmäRengin verkostoviestin tilaajat

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on lähettänyt sähköpostiosoitteensa Ryhmätoiminnan verkostoviesti -sivulla olevalla lomakkeella tai on ottanut yhteyttä sähköpostilla tai Facebookin yksityisviestillä ja liittynyt Ryhmätoiminnan verkostoviestin (uutiskirje) postituslistalle.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteriä ylläpidetään Ryhmätoiminnan verkostoviestiä, eli sähköpostiin lähetettävää uutiskirjettä, varten. Uutiskirje lähetetään korkeintaan 8 kertaa vuodessa. Korkeintaan 2 kertaa vuodessa sähköpostiosoitteisiin lähetetään ryhmätoimintaan liittyvä kyselylomake. Uutiskirjeen postituslistalle liittyminen on vapaaehtoista ja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Uutiskirjeen tilanneista ylläpidetään jakelulistaa, jossa säilytetään sähköpostiosoitetta ja mahdollisesti henkilön nimeä, jos hän on sen kertonut. Postituslistalle liittyminen on vapaaehtoista. Uutiskirjeen voi perua uutiskirjeen Poistu postituslistalta -toiminnolla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emanta(a)ryhmarenki.fi.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tallennetut tiedot ovat ainoastaan Kirsi Alastalon, RyhmäRengin emännän omassa käytössä. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot voidaan hävittää käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisteri sijaitsee sekä salasanasuojatulla että SSL-suojatulla palvelimella. Henkilötietoja säilytetään luottamuksellisina eikä rekisteriä luovuteta sivullisille.