Kahvimuseon aarteita

Sikuri, korvike, sakariini, Airamin termos ja Pauligin keräilykuvat – Kahviaihe piristää suomalaisten keskustelua.

Kahvimuseon aarteita -aineistoon kuuluu 36 kuvan sarja sekä tieto- ja kysymyskortit. Niiden avulla voi herätellä kahvintuoksuisia muistoja sekä kannustaa ryhmää kokemusten jakamiseen. Yhdellä tapaamisella ehtii yleensä keskustella noin kymmenestä kuvasta. 

Kahvimuseon aarteita -kuvasarja on saatavissa eri muodoissa. Voit tulostaa sen A5-kokoisina kuvina tai ladata kuvat koneellesi ja teettää 10 x 15 cm -kokoisia valokuvia. Kuvat voi myös näyttää näytöltä tai valkokankaalta sekä videona YouTubesta.

Tulosta

Teetä valokuviksi

Näytä näytöltä tai valkokankaalta

Näytöltä tai valkokankaalta esitettävät kuvat löytyvät Vahvikkeen kuvapankista. Paina Vahvikkeen etusivulla Kuvat-laatikkoa ja kirjoita ylhäällä vasemmalla olevaan Haku-kenttään sanat Kahvimuseon aarteita. Paina lopuksi Näytä-painiketta.


Kahvibingo

Kahviaiheesta voi jutella myös pelaamisen ohessa. Kahvibingoon sisältyy 12 bingoalustaa, joissa kuvat ovat eri järjestyksessä sekä pelimerkkejä kahvikuvien peittämistä varten. Ohjaaja voi arpoa joko kuvakortin tai sanakortin, ja pelaajat peittävät kuvan omasta bingoalustastaan. Voittaja on se, joka saa ensimmäisenä suoran. Palkinnoksi voi antaa vaikka kahviaiheisia sanontoja, joita löytyy ohjeen lopusta. 

Lataa ja tulosta


Kuvasarjan esineet on kuvattu Vilkkimäen kahvimuseossa. Esineistä kertoivat Vilkkimäen kahvimuseo ry:n puheenjohtaja Simo Juvala ja sihteeri Seppo Louhivuori.